PostHeaderIcon Homepage

UPDATE 20/03/2020

Beste Chirovrienden


De overheid communiceerde dat alle vakantiekampen en andere jeugdactiviteiten tot en met 19 april (het einde van de paasvakantie) afgelast of uitgesteld moeten worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit geldt dus voor alle Chirozondagen. Dit is géén vrijblijvend advies.

Dit wil dus zeggen dat we geen Chiro mogen geven t.e.m. 19 april.

We beseffen dat samenzijn een essentieel deel is van de Chiro, moeten we nu samen onze verantwoordelijkheid nemen en het goede voorbeeld geven. Op die manier kunnen we hopelijk snel terug spelen, ravotten en weer helemaal Chiro zijn.

Hopelijk tot snel en stay safe!

De leiding


Meer info:

https://chiro.be/corona


UPDATE 12/03/2020


Beste ouders en leden


Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat onze Chirozondag NIET zal doorgaan. Deze maatregel zal hoogstwaarschijnlijk verlengd worden tot 31 maart. Dit omwille van de maatregelen die Chiro Nationaal treft omtrent het Coronavirus.

Daarnaast moeten we ook mededelen dat de aspirantenfuif (Aspi Records) en onze leidingsfuif (Faute kleren fuif) niet zullen doorgaan op hun huidige datums. Dit wegens een verbod van de gemeente Grimbergen op events in jeugdhuizen t.e.m. 13 april 2020.

Meer informatie hierover volgt later. Hou zeker onze website en facebookpagina in de gaten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel!


Met vriendelijke groeten


Leiding Chirojongens Humbeek

Chirouren:

Kadeekes + Speelclub : 14.00u - 17.00u
Rakkers + Toppers: 14.00u - 18.00
u
Kerels + Aspiranten: 14.00u -19.00u